Σε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 10/04 ο 6ος Δρόμος Αξιών

 Runbeat Team   12:22 09-02-2022  

Σε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 10/04 ο 6ος Δρόμος Αξιών


Την απόφαση να αλλάξουν ημερομηνία διεξαγωγής στον 6ο Δρόμο Αξιών πήραν οι διοργανωτές θέλοντας να αποφύγουν… κακοτοπιές όσον αφορά στους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του Covid 2019. Ο αγώνας των 17 χιλιομέτρων είχε αρχικά οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου, όμως μετατέθηκε για τις 10 Απριλίου.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για την πλήρη εναρμόνιση με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο η τέλεση του 6ου Δρόμου Αξιών είναι αναγκασμένη να μετατεθεί για την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 10π.μ Πάντα με σημείο εκκίνησης τους Στρατώνες του Καποδίστρια.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε για ακόμα μια χρονιά για όλους εσάς μια άρτια διοργάνωση χωρίς να κινδυνέψει κανένας εμπλεκόμενος (αθλητές, εθελοντές, κ.α.), χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση της δημόσιας υγείας.

Ζητούμε συγνώμη γι’ αυτή την αναγκαστική τροποποίηση της ημερομηνίας. Όσοι εκ των αγαπητών αθλητών έχουν δηλώσει συμμετοχή θα μπορέσουν να συμμετέχουν και στην νέα ημερομηνία (δηλ. την Κυριακή 10 Απριλίου 2022) και δε χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου την ηλεκτρονική τους συμμετοχή, σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές που δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην νέα ημερομηνία και έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να στείλουν στο email [email protected] -δεν θα παραβρεθώ-.

Και φέτος το όριο των αθλητών θα είναι 250 άτομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε και στη νέα ημερομηνία όπως αυτή προέκυψε».