Σε virtual μετατράπηκε το Agrinio Santa Run που θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς

 Runbeat Team   15:39 28-12-2021  

Σε virtual μετατράπηκε το Agrinio Santa Run που θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς


Το Agrinio Santa Run προσαρμόζεται στις συνθήκες της εποχής και στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με τον κορωνοϊό, με τους διοργανωτές να αποφασίζουν να μετατρέψουν τελικά τον αγώνα σε virtual.

Αυτό σημαίνει πως οι δρομείς θα μπορούν να τρέξουν παντού τον αγώνα, αλλά και ότι ο αγώνας παίρνει παράταση ολοκλήρωσης έως και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.





Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 29/12, περιλαμβάνοντας αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων για δρομείς που είναι ντυμένοι Άη Βασίληδες.

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Σεβόμενοι τις κρατικές οδηγίες και βάζοντας πάνω από όλα την υγεία όλων μας, σας ανακοινώνουμε την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ του αγώνα σε VIRTUAL και την παράταση ολοκλήρωσης του έως και Κυριακή 9 Ιανουαρίου!!

Το κάνατε πρώτη φορά πέρυσι… πήρατε το μπλουζάκι, τον αριθμό και το ΑΚΜΑΙΟ ΗΘΙΚΟ σας παρά τις τρικλοποδιές που μας βάζει ο COVID19!!

Τρέξατε - μας στείλατε φωτογραφία από τη διαδρομή και αφιερώσατε όλη τη ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σε αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο!!

Το 3rd AGRINIO SANTA RUN προσαρμόζεται στις συνθήκες και γίνεται διαδικτυακό!

Δηλώστε συμμετοχή- προμηθευτείτε μπλουζάκι & αριθμό και τρέξτε μόνοι, ή με παρέα τη δικη σας διαδρομή στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας!

«Δεν επιβιώνει ο πιο δυνατός ούτε ο πιο έξυπνος, αλλά εκείνος που προσαρμόζεται στις αλλαγές» Κάρολος Δαρβίνος

Οι εγγραφές συνεχίζονται!!

 

Οδηγίες διεξαγωγής: προμηθευτείτε τον αριθμό και το μπλουζάκι σας από τα σημεία διάθεσης. Επιλέξτε μια διαδρομή που θέλετε να περπατήσετε ή να τρέξετε, βγάλτε αναμνηστική φωτογραφία και ανεβάστε την στην επίσημη ιστοσελίδα και στη σελίδα του αγώνα στο Facebook.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνει κλήρωση με τους αριθμούς που θα έχετε προμηθευτεί και πολλοί τυχεροί θα κερδίσουν εκπληκτικά δώρα όπως ποδήλατο, παιχνίδια, βιβλία κ.α.»