ΣΕΓΑΣ: Έως τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης Πανελληνίου Πρωταθλήματος

 Runbeat Team   16:40 05-10-2022  

ΣΕΓΑΣ: Έως τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης Πανελληνίου Πρωταθλήματος


Τη δυνατότητα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον ανάληψης ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα έχουν οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της χώρας, όπως έγινε σήμερα (05/10) γνωστό από την Ομοσπονδία. Ο ΣΕΓΑΣ με σχετική επιστολή ενημέρωσε τις κατά τόπους ΕΑΣ για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του 2023, μια διαδικασία που ξεκίνησε την περσινή σεζόν.

Όπως είναι φυσικό, στόχος της Ομοσπονδίας είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός-σχεδιασμός και η οργάνωση όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων, προκειμένου οι σύλλογοι, οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και γενικότερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν έγκαιρα για τις ημερομηνίες, καθώς και για τις πόλεις διεξαγωγής τους.

 

Οι άνθρωποι των ΕΑΣ σε συνεργασία με τον Τεχνικό Σύμβουλο, αφού πρώτα προβούν σε αξιολόγηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή ευθύνης τους – οι οποίες θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις – θα πρέπει να προχωρήσουν σε επαφές με τους τοπικούς φορείς.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την Ομοσπονδία, που στη συνέχεα θα αποστείλει κλιμάκιο στις υποψήφιες πόλεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιτόπιος έλεγχος της αθλητικής εγκατάστασης και να γίνουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Δήμο και την Περιφέρεια. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.