ΣΕΓΑΣ: Πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση του προγράμματος Roster Athletics

 Runbeat Team   15:48 27-04-2023  

ΣΕΓΑΣ: Πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση του προγράμματος Roster Athletics


Διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση του προγράμματος Roster Athletics πραγματοποίησε ο ΣΕΓΑΣ, και πλέον οι φίλοι του στίβου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των διασυλλογικών αγώνων στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η χρήση του προγράμματος από τις ΕΑΣ όλης της χώρας, προκειμένου να υπάρχει μια ενιαία μορφή ανάρτησης των αποτελεσμάτων, συμβατής με τις απαιτήσεις που θέτει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου.





Για το λόγο αυτό η Επιτροπή Αγώνων διοργάνωσε διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν άνθρωποι των ΕΑΣ και της Ομοσπονδίας. 

Η συμμετοχή στο σεμινάριο ήταν μεγάλη, καθώς μετείχαν σε αυτό περίπου 70 άτομα. Την εισήγηση έκανε ο τεχνικός Άγγελος Προβατάς, ενώ παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο ταμίας Γιάννης Λιούμπας και ο διευθυντής αγώνων Ανδρέας Γκόγκας.

Στο σύνολο τους στάθηκαν στη σημασία της χρήσης του προγράμματος, που θα αναβαθμίσει όχι μόνο το επίπεδο των αγώνων, αλλά θα επιτρέψει στους φίλους του στίβου να έχουν άμεσα πρόσβαση σε όλα τα αποτελέσματα.