ΣΕΓΑΣ: Προοπτική δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

 Runbeat Team   16:48 12-02-2024  

ΣΕΓΑΣ: Προοπτική δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας


Την προοπτική δημιουργίας σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Μάνδρας εξέφρασε ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, στη σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Δρίκος ενημέρωσε την πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τη ρεαλιστική προοπτική κατασκευής ενός αθλητικού κέντρου ικανού να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες σε έκταση που διαθέτει ο Δήμος στην περιοχή της Μάνδρας – Ειδυλλίας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμη οι προοπτικές συνεργασίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή.

 

“Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας τον Δήμαρχο Μάνδρας- Ειδυλλίας, Αρμόδιο Δρίκο. Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας φορείς που στηρίζουν τον αθλητισμό και έχουν τη διάθεση να προχωρήσουν σε έργα υποδομών που τόσο έχει ανάγκη ο ελληνικός στίβος”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα

Από την πλευρά του ο κ. Δρίκος τόνισε πως είναι ψηλά στις προτεραιότητές του Δήμου η δημιουργία αθλητικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών, που θα μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους νέους ορίζοντες που δημιουργεί η συνεργασία του με την Ομοσπονδία. Ο κ. Δρίκος ενημέρωσε την πρόεδρο της Ομοσπονδίας, πως ο Δήμος διαθέτει μία μεγάλη έκταση την οποία προτίθεται να αξιοποιήσει για την κατασκευή ανοιχτού και κλειστού αθλητικού κέντρου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ακόμη ο β΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Ιάκωβος Πετσούλας, η εκπρόσωπος των προπονητών στο Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ, Φλώρα Ρεντούμη και ο αντιδήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Κωνσταντίνος Ρόκας.