Σκυταλοδρομία 20χλμ (2 Χ 10χλμ) στο 2o West Run (Ανδρών – Γυναικών – Μικτή)

 Runbeat Team   22:24 04-10-2022  

Σκυταλοδρομία 20χλμ (2 Χ 10χλμ) στο 2o West Run (Ανδρών – Γυναικών – Μικτή)


Το τρέξιμο είναι πιο διασκεδαστικό και λιγότερο μονότονο όταν πραγματοποιείται με παρέα και κοινό στόχο. Έτσι λοιπόν η Οργανωτική Επιτροπή του West Run ενέταξε πάλι στο πρόγραμμα της διοργάνωσης, μετά την περσινή επιτυχία, την σκυταλοδρομία 20χλμ (2 Χ10χλμ).

Πάρε τον φίλο σου, την φίλη σου, τον συναθλητή σου, δημιούργησε την δική σου ομάδα σκυταλοδρομίας (Ανδρών - Γυναικών - Μικτή) και νιώσε τη χαρά της ομαδικής συμμετοχής!

Η συνολική απόσταση που θα διανύσετε είναι 20 χιλιόμετρα (10 χιλιόμετρα ο καθένας)!!!

 

Θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις για κάθε τύπου ομάδας (Ανδρών - Γυναικών - Μικτή) 

Κάνε την εγγραφή σου στο www.westrun.gr (οι εγγραφές κλείνουν σύντομα) και στις 23 Οκτωβρίου οι υπέροχες διαδρομές του West Run σε περιμένουν!!

Τεχνικές οδηγίες Σκυταλοδρομίας


1. Συγκρότηση Ομάδων


Στο West Run Relay 20χλμ, κάθε ομάδα θα αποτελείται από 2 αθλητές / αθλήτριες που ο καθένας / καθεμία θα καλύψει απόσταση 10.000 μέτρων.


Οι ομάδες δύναται να συγκροτούνται:


Από 2 άνδρες - αθλητές για την κατηγορία των ανδρών.


Από 2 γυναίκες - αθλήτριες για την κατηγορία των γυναικών.


Από 1 άνδρα αθλητή και 1 γυναίκα αθλήτρια για την μικτή κατηγορία.


Στην κάθε κατηγορία θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη και βράβευση των τριών πρώτων ομάδων.


2. Εκκίνηση 1ου Αθλητή/ 1ης Αθλήτριας

Ο 1ος Αθλητή/ 1η Αθλήτρια, θα ξεκινήσει από το ίδιο σημείο και την ίδια ώρα (09:30π.μ.), μαζί με τους αθλητές και Αθλήτριες των 20χλμ. Η διαδρομή είναι η ίδια, όπως και το σημείο τερματισμού.

3. Σημείο αλλαγής σκυτάλης

Το σημείο αλλαγής (10ο χιλιόμετρο), βρίσκεται στην Λ. Δημοκρατίας, κοντά στο Super Market Σκλαβενίτης (ακριβώς απέναντι από το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων).

4. Μετακίνηση αθλητών Σκυταλοδρομίας

Η διοργάνωση θα αναλάβει να μεταφέρει τον 2ο Αθλητή/ 2η Αθλήτρια στο σημείο αλλαγής (10ο χλμ) με δικά της μέσα. Δεν επιτρέπεται σε κανένα αθλητή να μετακινηθεί μόνος του στο σημείο αλλαγής. Ο 2ος Αθλητής/ 2η Αθλήτρια θα μεταφέρει, εκτός του δικού του ρουχισμού και τον ρουχισμό του 1ου Αθλητή/ 1ης Αθλήτρια.

Επειδή οι εκκίνηση της Σκυταλοδρομίας είναι χρονικά κοινή, όπως και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν μέχρι τον τερματισμό, θα φέρουν υποχρεωτικά διακριτικό ταμπελάκι (επιπλέον) στην πλάτη, ώστε να ξεχωρίζουν από τους Αθλητές / Αθλήτριες που αγωνίζονται στα 20χλμ.

Οι Αθλητές / Αθλήτριες της Σκυταλοδρομίας θα λάβουν και προσωπική αναλυτική ενημέρωση.


Οι εγγραφές κλείνουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Κάνε την εγγραφή σου άμεσα και δήλωσε παρών στην μεγάλη δρομική γιορτή που καθιερώνεται. Οι εγγραφές πλησιάζουν στο κλείσιμό τους. Συγκεκριμένα κλείνουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές είναι ενεργές από τα μέσα καλοκαιριού και διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr, στο ειδικό πεδίο των εγγραφών.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις παρακάτω αποστάσεις:

20 χλμ

Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)

5 χλμ

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Δημοτικό)

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Γυμνάσιο)

Η προκήρυξη της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Κατά την διαδικασία εγγραφής θα μπορούν να ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 22/10, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση. Κατ’ εξαίρεση, την ημέρα του αγώνα, θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές προερχόμενοι από μακρινές πόλεις και αποστάσεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση. 

Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433

Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76

Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57 

Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου 

 

Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια θα έχει η εταιρεία My Sportevent


Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

Site: https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/