Σκυταλοδρομίες Road 11km & Trail 9km στο 9ο Lycabettus Run!!!

 Runbeat Team   9:26 31-01-2024  

Σκυταλοδρομίες Road 11km & Trail 9km στο 9ο Lycabettus Run!!!


Το Lycabettus Run ήταν από τις πρώτες διοργανώσεις που ενέταξαν τις σκυταλοδρομίες στο πρόγραμμά τους.

Η αρχή έγινε το 2016 στην 2η διοργάνωση με την σκυταλοδρομία Road 11km (ασφάλτινη) και αγκαλιάστηκε από τους δρομείς από την πρώτη στιγμή. Στην περσυνή 9η διοργάνωση, εντάχθηκε και η σκυταλοδρομία Trail 9km (χωμάτινη).

Και οι 2 σκυταλοδρομίες αποτελούνται από 2 δρομείς. Ο κάθε δρομέας θα διανύσει την μισή απόσταση της συνολικής. Συγκεκριμένα στην σκυταλοδρομία Road 11km το κάθε μέλος θα διανύσει 2 στροφές επί του περιφερειακού δρόμου, δηλαδή 5,5km. Στην σκυταλοδρομία Trail 9km το κάθε μέλος θα διανύσει 1 στροφή μέσα στα μονοπάτια του λόφου, δηλαδή 4,5km.

 

Εκκίνηση και τερματισμός, όπως και στις υπόλοιπες αποστάσεις θα είναι το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel. Σημείο αλλαγής σκυτάλης μπροστά από το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, επί του περιφερειακού δρόμου.

Οι σκυταλοδρομίες είναι δυνατό να συγκροτηθούν από 2 άνδρες (άνδρας – άνδρας, από 2 γυναίκες (γυναίκα – γυναίκα) ή μικτή (γυναίκα – άνδρας).

Θα υπάρχει ξεχωριστή βράβευση για κάθε κατηγορία. Θα βραβευτούν δηλαδή οι 3 πρώτες ομάδες ανδρών, οι 3 πρώτες ομάδες γυναικών και οι 3 πρώτες ομάδες της μικτής.

Το 9ο Lycabettus Run τελεί Υπό την αιγίδα και του Ε.ΟΤ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), της Περιφέρειας Αττικής, του δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων (0,50€) από κάθε εγγραφή θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η υλοποίηση της διοργάνωσης Lycabettus Run γίνεται από την MySportEvent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun

Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/

Στις 25 Φεβρουαρίου 2024 τρέχουμε ………… στην κορυφή της πόλης!! Run the Hill