Σπανουδάκη: «Θα πάρω μαζί μου μόνο συναισθήματα χαράς» (Vid)

 Runbeat Team   17:52 03-08-2021  

Σπανουδάκη: «Θα πάρω μαζί μου μόνο συναισθήματα χαράς» (Vid)


H Ραφαέλα Σπανουδάκη πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα 100 και 200 μέτρα γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και αποχαιρετά το Τόκιο, παίρνοντας μαζί της μόνο θετικά συναισθήματα.

Η Ελληνίδα δρομέας μίλησε στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την εμπειρία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη δήλωσε πως: «Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Και στα 100 τα πήγα αρκετά καλά, καθώς ήταν πρωί και δεν είμαι πρωινός τύπος, ενώ στα 200 έκανα αυτό που δεν πίστευα, να περάσω στις 20 του κόσμου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Πρώτη συμμετοχή και είμαι στην εικοσάδα του κόσμου, δεν υπάρχουν λόγια. Θα πάρω μαζί μου μόνο συναισθήματα χαράς.

Μου άρεσε πάρα πολύ η διοργάνωση, ναι μεν είχαμε την πανδημία και τα δύσκολα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά θα πάρω μαζί μου το ότι κατάφερα να σταθώ στα ατομικά μου ρεκόρ και να κάνω μία πολύ καλή εμφάνιση. Θέλω να πιστεύω ότι στο Παρίσι θα είμαι πιο έτοιμη. Θα είμαι και κατά τρία χρόνια πιο μεγάλη, οπότε θα είμαι έτοιμη».