Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

 Runbeat Team   20:01 05-03-2023  

Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»


Η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στην τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, με άλμα στα 4,60 μέτρα. Η Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε για την εμφάνισή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δυστύχημα των Τεμπών.

“Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα, παρόλα αυτά έκανα δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Ωστόσο με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”, είπε η αθλήτρια κι αναφέρθηκε στις προσπάθεια στα 4,70 μ., που θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένες και να την έβαζαν στα μετάλλια.

 

“Νομίζω πως απλός δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια που αλλάξαμε κοντάρια στο 4,70 μέτρα, επίσης θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά το 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό”.

Η Στεφανίδη στρέφει πλέον την προσοχή της στην αγωνιστική δράση του καλοκαιριού. “Συνεχίζουμε την προπόνηση μας και όπως κάθε χρόνο ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα”, είπε η Στεφανίδη που αγωνίστηκε για πέμπτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.