Στη Νότια Αφρική για προετοιμασία ο Δημήτρης Λεβαντίνος, υψηλοί στόχοι για τη νέα σεζόν

 Πάνος Κατσαρός   17:38 02-12-2022  

Στη Νότια Αφρική για προετοιμασία ο Δημήτρης Λεβαντίνος, υψηλοί στόχοι για τη νέα σεζόν


Ο αθλητής των εμποδίων, Δημήτρης Λεβαντίνος βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, για την οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους. Ο 25χρονος αθλητής θα μεταβεί μάλιστα στη Νότια Αφρική προκειμένου να προπονηθεί ακόμα πιο έντονα και να αποφασίσει εάν θα επικεντρωθεί στα 400 μ. εμπόδια και στον ανοικτό στίβο.

Η δουλειά με τον προπονητή του, Γιώργο Παναγιωτόπουλο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον Δημήτρη Λεβαντίνο να τονίζει σε δηλώσεις του στο Runbeat ότι έχουν ανέβει οι προσδοκίες, σε σχέση με την περασμένη σεζόν που τον άφησε ικανοποιημένο στο σύνολο, αλλά όχι από το αποτέλεσμα.  

 

«Η περασμένη σεζόν ήταν χρονιά προσαρμογής με τον προπονητή μου Γιώργο Παναγιωτόπουλο, είμαι ευχαριστημένος από το γενικό σύνολο αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα. Ήθελα να συμμετάσχω στο Πανευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου πέρυσι, αλλά περισσότερο τα τεχνικά λάθη μου στέρησαν σημαντικούς βαθμούς τόσο σε meeting του εξωτερικού, όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Υπήρχε εμφανέστατα πρόοδος αλλά δεν ήταν αρκετή για την επίτευξη των προσωπικών στόχων» είπε στο Runbeat ο Έλληνας αθλητής που είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Άσκησης από το Πανεπιστήμιο του Τέξας «Ρίο Γκράντε Βάλεϊ».

Στη Νότια Αφρική για προετοιμασία ο Δημήτρης Λεβαντίνος, υψηλοί στόχοι για τη νέα σεζόν runbeat.gr

Αναφορικά με την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, ο Δημήτρης Λεβαντίνος είπε: «Η περσινή προσπάθεια φαίνεται ήδη από τους πρώτους μήνες της σεζόν, καθώς έχουν ανέβει ήδη το επίπεδο, ο όγκος προπόνησης αλλά και οι προσδοκίες. Μέσα στον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί και η προετοιμασία στην Νότιο Αφρική για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Εκεί θα αποφασιστεί και εάν θα αγωνιστώ στον κλειστό στίβο φέτος ή θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα 400 μ. εμπόδια και στον ανοιχτό στίβο».

 

«Απώτερος σκοπός της νέας σεζόν είναι η επίτευξη των 50 δευτερολέπτων, η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Ομάδων (Σιλέσια, 23-25/7) και με καλές διάκρισης για την βαθμολογία του ranking ευελπιστώ για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης (19-27/8)» είπε κλείνοντας σχετικά με τους στόχους του ο αθλητής των εμποδίων.