Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η Σοφία Σακοράφα για συναντήσεις με ανθρώπους του στίβου

 Runbeat Team   16:04 09-12-2021  

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η Σοφία Σακοράφα για συναντήσεις με ανθρώπους του στίβου


Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Παρασκευή (10/12) η Σοφία Σακοράφα, με σκοπό να πραγματοποιήσει μία σειρά από επαφές με φορείς της πόλης, αλλά και ανθρώπους από τον χώρο του στίβου.

Το πρόγραμμα της προέδρου του ΣΕΓΑΣ θα ξεκινήσει το πρωί με τη θεσμική συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τον οποίο θα βάλουν τις βάσεις συνεργασίας για μελλοντικές κοινές δράσεις με γνώμονα τη βελτίωση και αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού της πόλης.

Λίγο αργότερα η κ. Σακοράφα θα έχει την χαρά να συναντήσει την αντιπεριφερειάρχη και συναθλήτρια της, Βούλα Πατουλίδου, ώστε να θυμηθούν τις όμορφες στιγμές τους στον αθλητισμό και φυσικά να κουβεντιάσουν για το σήμερα του ελληνικού στίβου.

Το απόγευμα της Παρασκευής κ. Σακοράφα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να μιλήσει με τους εκπροσώπους των σωματείων, τους ομοσπονδιακούς και σωματειακούς προπονητές, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας για την επόμενη χρονιά και φυσικά θα ακούσει και θα καταγράψει προβλήματα που υπάρχουν στην Β. Ελλάδα. Νωρίτερα στην ημέρα, η κ. Σακοράφα θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Καλυψώ Γούλα.

 

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν ακόμη ο Σύμβουλος Διοίκησης, Λάμπρος Παπακώστας, ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, ο γενικός διευθυντής, Σωτήρης Κυρανάκος και ο συντονιστής ρίψεων, Χρήστος Παπαδόπουλος.