Στην 44η θέση της κατάταξης του ατομικού της τοξοβολίας η Ευαγγελία Ψάρρα

 Runbeat Team   6:49 23-07-2021  

Στην 44η θέση της κατάταξης του ατομικού της τοξοβολίας η Ευαγγελία Ψάρρα


Η Ευαγγελία Ψάρρα είναι παρούσα σε μία ακόμη Ολυμπιάδα εκπροσωπώντας τη χώρα μας στην τοξοβολία. Η πολύπειρη αθλήτρια συμμετείχε τα ξημερώματα στον γύρο κατάταξης του ατομικού της τοξοβολίας γυναικών όπου και τελικά κατέλαβε την 44η θέση.

Στην έκτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ευαγγελία Ψάρρα αγωνίστηκε στο Yumenoshima Park Archery Field, συγκεντρώνοντας συνολικά 630 βαθμούς, στην καλύτερη εφετινή επίδοσή της.

Η Ψαρρά ξεκίνησε πολύ καλά έχοντας καλό πλασάρισμα μετά την ολοκλήρωση των πρώτων «εξάδων» βολών, όμως στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη επίδοση και υποχώρησε στην κατάταξη. Από τα μέσα του αγώνα και μετά άρχισε να βρίσκει ρυθμό, ήταν εύστοχη και συγκέντρωσε 58 βαθμούς (την καλύτερη συγκομιδή της) στην 6η «εξάδα» με τέσσερις βολές στο κέντρο.

Στην πορεία βελτιώθηκε κι άλλο φτάνοντας ακόμη και στην 30ή θέση, όμως το τελείωμα του αγώνα δεν ήταν εξίσου καλό και έμεινε στην 44η θέση

Στον γύρο κατάταξης του ατομικού της τοξοβολίας γυναικών κυριάρχησαν οι τρεις αθλήτριες από την Ν. Κορέα, Σαν Αν Κορ (680 βαθμοί, νέο Ολυμπιακό ρεκόρ), Γιάνγκ Μινχέ Κορ (677 βαθμοί) και Κανγκ Τσαεγιούνγκ Κορ (675 βαθμοί).