Στην 4η θέση της αξιολόγησης των σωματείων πανελλαδικά το τμήμα στίβου του ΟΦΗ

 Runbeat Team   9:28 24-11-2023  

Στην 4η θέση της αξιολόγησης των σωματείων πανελλαδικά το τμήμα στίβου του ΟΦΗ


Η εντατική δουλειά που γίνεται στα τμήματα στίβου του ΟΦΗ απέδωσαν και φέτος καρπούς καθώς το σωματείο κατέλαβε την 4η θέση πανελλαδικά στη συνολική βαθμολογία αξιολόγησης. Το σωματείου του Ηρακλείου έχει καταλάβει άλλες δύο φορές την 3η θέση στη βαθμολογία, ενώ πέρυσι βρισκόταν στην 9η θέση.

Περήφανοι και ικανοποιημένοι οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

 

«Με βάση την αξιολόγηση του 2023, με την ολοκλήρωση των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων, το Τμήμα Στίβου του ΟΦΗ, τερμάτισε στην 4η θέση στην Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος στο παρελθόν, έχει τερματίσει δυο φορές στην 3η θέση, ενώ πέρσι ήταν στην 9η θέση».

Για τη μεγάλη αυτή επιτυχία μίλησε ο επικεφαλής του Τμήματος στίβου, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο οποίος επισήμανε: «Θέλω να συγχαρώ τους προπονητές και τους αθλητές μας, για την πραγματικά μεγάλη επιτυχία, που δείχνει την δυναμική του Τμήματος στίβου του ΟΦΗ. Η επιτυχία αυτή, κλείδωσε με τους βαθμούς που πήραμε στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο ψηλά. Έχουμε άλλες δυο φορές πάρει την τρίτη θέση. Τώρα επιστρέφουμε και πάλι στις υψηλές θέσεις. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι είναι δίπλα μας και τους γονείς, που μας συμπαραστέκονται. Επίσης, τον μεγάλο χορηγό μας, την εταιρεία Φαρσάρης, χωρίς την βοήθεια του οποίου, δεν θα τα είχαμε καταφέρει».