Στην αντεπίθεση ο Δήμος Περιστερίου για το Στάδιο Χωράφας

 Runbeat Team   13:12 01-09-2022  

Στην αντεπίθεση ο Δήμος Περιστερίου για το Στάδιο Χωράφας


Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Περιστερίου απαντά σε όσους διαμαρτύρονται για την απαγόρευση στα σωματεία να χρησιμοποιούν από φέτος το Στάδιο Χωράφας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Δήμος προχώρησε στην απόλυτη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου (Ατρόμητου) στα αθλητικά σωματεία στίβου της πόλης και το Στάδιο Χωράφας θα διατεθεί για να καλύψει τις ανάγκες καθημερινής άθλησης των δημοτών.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση-απάντηση του Δήμου Περιστερίου:

«Δύο σύγχρονα στάδια διαθέτει πλέον ο Δήμος Περιστερίου

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) ενημερώνει τους δημότες ότι πλέον η πόλη μας έχει δύο σύγχρονα δημοτικά στάδια (Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου & Λαϊκό Στάδιο Χωράφας).

Ο Δήμος Περιστερίου είναι από τους λίγους Δήμους της χώρας με δύο κολυμβητήρια και στάδια, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες των σωματείων και των δημοτών.

Γι’ αυτό το λόγο, προχώρησε στην απόλυτη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου (Ατρόμητου) στα αθλητικά σωματεία στίβου της πόλης μας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους για την προπόνηση αθλητών και τη διεξαγωγή αγώνων στίβου.

Το Λαϊκό Στάδιο Χωράφας θα καλύψει τις ανάγκες καθημερινής άθλησης των χιλιάδων δημοτών, προωθώντας στην πράξη το πρόγραμμα του μαζικού αθλητισμού στον Δήμο Περιστερίου!

Αυτό το πετυχημένο εγχείρημα, ήδη έχει εφαρμοστεί εδώ και πέντε χρόνια στα δύο δημοτικά κολυμβητήρια Περιστερίου, της Χωράφας αποδόθηκε για χρήση στους συλλόγους και του Λόφου Αξιωματικών στους πολίτες».