Στην Αθήνα το μεγαλύτερο δρομικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του 2024!

 Runbeat Team   10:50 22-01-2023  

Στην Αθήνα το μεγαλύτερο δρομικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του 2024!


Το μεγαλύτερο συνέδριο της Ευρώπης για το Δρομικό Κίνημα του 2024 θα διεξαχθεί στην Αθήνα, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αναθέτει στην Ελλάδα τη διεξαγωγή του European Running Business Conference στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας του 2024.

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία όχι μόνο για τον ΣΕΓΑΣ, όχι μόνο για την προβολή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, αλλά και για την εξωστρέφεια της χώρας στο εξωτερικό.

 

Οι συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης τους τελευταίους έξι μήνες καρποφόρησαν κι έτσι η χώρα μας κέρδισε την εμπιστοσύνη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μαζί την ευκαιρία να διοργανώσει ένα γεγονός με πολλαπλά οφέλη.

Το European Running Conference ενώνει όλες τις μεγάλες πόλεις, τις Περιφέρειες της Ευρώπης αλλά και τους κορυφαίους διοργανωτές αγώνων από όλη την Ευρώπη και αναμένεται να φέρει στη χώρα περισσότερους από 350 συνέδρους.

Παράλληλα, οι διοργανωτές αγώνων στη χώρα θα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να μετέχουν στο κορυφαίο συνέδριο στην Ευρώπη αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρίες, που θα υλοποιήσουν στις δικές τους διοργανώσεις.