Στην Αθήνα το πρώτο καμπ για τις ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών

 Runbeat Team   20:03 17-03-2023  

Στην Αθήνα το πρώτο καμπ για τις ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών


Στην Αθήνα θα γίνει το πρώτο προπονητικό καμπ του 2023 για την Ομάδα 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών, στις 9 με 14 Απριλίου.

Αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας θα έχουν την ευκαιρία για την πρώτη κοινή προετοιμασία της χρονιάς ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2023. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας είναι ο βασικότερος στόχος της εθνικής μας ομάδας το 2023, ωστόσο μακροπρόθεσμος στόχος είναι οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες του 2024 στη Ρώμη.

 

Στο καμπ θα συμμετάσχουν και οι σπρίντερ της Κατηγορίας Ανδρών Κ23, που έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Χρήστος Μελέτογλου, ο σύμβουλος σκυταλοδρομιών, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, η συντονίστρια ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου και οι προπονητές Κώστας Βογιατζάκης, Κώστας Ηλίας, Περικλής Χατζηαναστασιάδης και Χρήστος Κατσίκας είχαν σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουν για τους αγωνιστικούς στόχους των ομάδων και τις προπονητικές συγκεντρώσεις που απαιτείται να γίνουν στη διάρκεια της σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο πρώτο καμπ της χρονιάς.