Στηρίζουμε την προσπάθεια του Άγη Εμμανουήλ, ο οποίος θα τρέξει από την Αθήνα έως τη Γλασκώβη!

 Runbeat Team   11:35 22-06-2021  

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Άγη Εμμανουήλ, ο οποίος θα τρέξει από την Αθήνα έως τη Γλασκώβη!


Το μεγαλειώδες πρότζεκτ του συνεργάτη του Runbeat, Άγη Εμμανουήλ πλησιάζει.

Το εγχείρημα «Μετακίνηση 7: Αθήνα – Γλασκώβη» είναι μία κίνηση για καλό σκοπό, με τον ίδιο να τρέχει 2.421 χιλιόμετρα διασχίζοντας την Ευρώπη με τελικό προορισμό την Γλασκώβη την 1η Νοεμβρίου 2021. Η 1η Νοεμβρίου είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία, καθώς θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Παγκόσμια διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή, με μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον της ανθρωπότητας.

 

Το Runbeat αλλά και μεγάλη μερίδα κόσμου έχει ήδη δηλώσει πως θα στηρίξει την προσπάθεια του Άγη, ο οποίος έχει ως σκοπό να μαζέψει και χρήματα για να πραγματοποιήσει αυτό το μεγάλο όνειρο

Το εγχείρημα του Άγη Εμμανουήλ έχει μεγάλη σημασία, και αξίζει να τον στηρίξουμε μέσω της fundraising σελίδας του στην οποία μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να τον ενισχύσει σε αυτή την προσπάθεια μέσω του παρακάτω link:

https://makeachamp.com/agis/profile

«Το Αθήνα -Γλασκόβη είναι μια δράση με κύριο άξονα έναν υπερμαραθώνιο. Έχει σα στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το κρίσιμο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και την ενεργοποίησή τους ώστε να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή προοπτική για τις επόμενες γενιές.

Πηγαίνετέ με στην αφετηρία κι εγώ θα σας πάω στον τερματισμό» αναφέρει μεταξύ άλλων στην σελίδα του ο Άγης Εμμανουήλ, ενώ στο πρόσφατο άρθρο του στο Runbeat, μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερα για το τι τον ώθησε σε αυτή την αξιέπαινη απόφαση.