Στις 13 Μαρτίου ο ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος», άνοιξαν οι εγγραφές

 Runbeat Team   10:58 27-01-2022  

Στις 13 Μαρτίου ο ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος», άνοιξαν οι εγγραφές


Για 5η χρονιά ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ, ενώ όπως έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές θα ξεκινήσει τις 9π.μ. από τον Ναό της Ήρας και τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα. Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 9:30π.μ. από την πλατεία Πυθαγόρα έως τον κόμβο Μαλαγαρίου και πίσω.

 

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα, λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή από το Βαθύ (ΞΕΝΙΑ) στις 7:45 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης με νερά και ισοτονικά ποτά. Τα σημεία θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν έντυπα-εγγραφής ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου, τα οποία θα πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν στο email: [email protected]

Οι εγγραφές θα γίνονται επίσης στα εξής σημεία: Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου, Κατάστημα Di mario ( στην πόλη της Σάμου), Γυμναστήριο Ακαδημία Fitness Club στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι και στο Γυμναστήριο Παλμός Athletic Center.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών έχει οριστεί η 4η Μαρτίου 2022.