Στις 18/12 θα διεξαχθεί ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Χαλανδρίου

 Runbeat Team   12:01 30-11-2022  

Στις 18/12 θα διεξαχθεί ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Χαλανδρίου


Για δεύτερη χρονιά φέτος θα διεξαχθεί ο Νυχτερινός Αγώνας Χαλανδρίου, «Chalandri Run The Christmas Night», απόστασης 5,4 χλμ.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε βαδιστές (μη αγωνιστικός χαρακτήρας) να περπατήσουν μέρος της διαδρομής για περίπου 2300μ. και να τερματίσουν στο σημείο της αφετηρίας.

 

Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία (Ελευθερωτών – Αγίου Νικολάου) και οι δρομείς θα ακολουθήσουν μία κυκλική διαδρομή, η οποία χαρακτηρίζεται ως διαδρομή μικτής επιφάνειας.

Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου, εντός της ρεματιάς, καθώς και κατά μήκος της παραρεμάτιας ζώνης διασχίζοντας πολύ όμορφα τοπία.

Χρονικό όριο τερματισμού είναι τα 50’. Πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης. Το χρονικό όριο για τους βαδιστές ορίζεται στα 30’.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους πατώντας ΕΔΩ

Οι εγγραφές κλείνουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:59.

Πέραν του ορίου των 1000 συμμετεχόντων και για τις δύο διαδρομές, η Οργανωτική Επιτροπή δε θα δεχτεί περαιτέρω εγγραφές, ανεξαρτήτου της τελικής ημερομηνίας υποβολής που έχει ορίσει.

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 210-6856410 και 210-6819350, e-mail: [email protected].

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες γεννημένοι έως το 2010.

Στον αγώνα δυναμικού βάδην δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες γεννημένοι έως το 2013.

Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα /κηδεμόνα.

Κέντρο Εγγραφών και Διανομή Αθλητικού Υλικού

Η διανομή του αθλητικού υλικού (νούμερο συμμετοχής, ηλεκτρονικός μετρητής) θα γίνεται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 από 10:00 έως 20:00 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 από 9:00 έως 15:00 στην Κεντρική Πλατεία του Χαλανδρίου σε ειδικό χώρο διαμορφωμένο από την διοργανώτρια αρχή ή στα κεντρικά ΚΕΠ Χαλανδρίου.

Η Διοργανώτρια Αρχή για την ημέρα του Αγώνα έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιματισμού των δρομέων (κεντρικό Κ.Ε.Π Χαλανδρίου).

Θα παρέχεται στους δρομείς του Αγώνα εμφιαλωμένο νερό στο χώρο της Εκκίνησης –Τερματισμού.

Έπαθλα – Απονομές

Μετάλλιο και Κύπελλο θα απονεμηθεί στον πρώτο νικητή και νικήτρια της γενικής κατάταξης. Μετάλλιο 2ης και 3ης νίκης θα απονεμηθεί αντίστοιχα στους νικητές και νικήτριες 2ης και 3ης θέσης της γενικής κατάταξης. Αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια Συμμετοχής θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα.

Τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής θα δίνονται μετά την γραμμή τερματισμού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε σημείο που να μην εμποδίζεται η ροή του Αγώνα.

Εθελοντισμός

Οι διοργανωτές αναζητούν και εθελοντές για τη διεξαγωγή του αγώνα. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Αθλητισμού Παιδείας & Ν. Γενιάς στα τηλέφωνα 2106856410 και 2106821975.