Στις 18 Δεκεμβρίου το 2ο «Κέρη Cross Country Race»

 Runbeat Team   20:31 26-10-2022  

Στις 18 Δεκεμβρίου το 2ο «Κέρη Cross Country Race»


Το 2ο «Κέρη Cross Country Race» θα διεξαχθεί στο Δάσος της Κέρης στις 18 Δεκεμβρίου 2022, με τους διοργανωτές να δίνουν στη δημοσιότητα την προκήρυξη του αγώνα, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΙΔΑΙΑΣ – IDEAN ROUTES» , προκηρύσσει το 2ο “Κέρη Cross Country Race” στις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Οι διαδρομές της διοργάνωσης, κινούνται αποκλειστικά στο Δάσος της Κέρης και θα είναι η τελευταία αθλητική εκδήλωση τρεξίματος στο νησί της Κρήτης για το έτος 2022. Επιπλέον το γεγονός πως η ημερομηνία είναι κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων δίνει την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια & την παρέα, για απόδραση σε μια περιοχή ξεχωριστής ομορφιάς.

 

 Η διοργάνωση περιλαμβάνει 2 διαδρομές:

1500 μέτρα για παιδιά

“Κέρη Cross Country Race” - 10 χιλιόμετρα με 220 μέτρα +/- υψομετρικής

Όλες οι διαδρομές κινούνται αποκλειστικά σε χωματόδρομους.

Στόχος της διοργάνωσης αυτής, είναι η ανάδειξη των μοναδικών φυσικών τοπίων της περιοχής η οποία αποτελεί μέρος του Γεωπάρκου Ψηλορείτης & των Παγκόσμιου Γεωπάρκων της “Unesco”, η ενίσχυση του εθελοντισμού, η προώθηση του ορεινού τρεξίματος και γενικότερα της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος στους νέους. Ο πιο ιδιαίτερος όμως σκοπός της, είναι η εναντίωση στις επικείμενες απειλές όπως οι πυρκαγιές η υπερβόσκηση και η ρίψη απορριμμάτων.

 

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.ideanroutes.gr

Για απευθείας εγγραφές και πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ!

Για να δωρίσετε στο έργο και τους στόχους της Idean Routes, DONATE ΕΔΩ!

Για το video PROMO της διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ!

Για να δείτε τις περυσινές στιγμές της διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ!

Πληροφορίες 6945863051 ή [email protected]