Στις 19 Δεκεμβρίου το Kifisia Santa Walk & Run!

 Runbeat Team   19:19 11-12-2021  

Στις 19 Δεκεμβρίου το Kifisia Santa Walk & Run!


Ακόμα μία άκρως «Χριστουγεννιάτικη» διοργάνωση έρχεται στην Αθήνα, με τον Δήμο Κηφισιάς να διοργανώνει το Kifisia Santa Walk & Run την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας θα γίνει για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την COVID-19.

Διαβάστε την προκήρυξη της διοργάνωσης:

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει το Kifisia Santa Walk & Run την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Ντυνόμαστε Άγιο Βασίληδες και με εορταστική διάθεση περπατάμε και τρέχουμε στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την COVID-19.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Cosmos Sport, οδός Αργυροπούλου, Κηφισιά

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Απόσταση: 4 χλμ. (2 στροφές των 2 χλμ.)

Δικαίωμα συμμετοχής - Όριο Συμμετοχών: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους

συμμετοχής στη διοργάνωση και θα συμμετέχουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που είναι ανήλικος) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν

υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Επιπλέον θα πρέπει να κατέχουν:

1. πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή

2. βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)

Περίοδος Εγγραφών - Όριο Εγγραφών: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.myrace.gr

Η περίοδος των ηλεκτρονικών εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

Η Εκδήλωση έχει όριο τις 350 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών.

 

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

- Τον αριθμό συμμετοχής και παραμάνες

- Αναμνηστικό μετάλλιο

- Στολή Άγιου Βασίλη

Κόστος Συμμετοχής: 10 €

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής: Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου (πριν την εκδήλωση) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνετε αυστηρά αυτοπροσώπως με την επίδειξη των παρακάτω:

- Οι πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή όσοι την ημέρα της παραλαβής του πακέτου συμμετοχής τους θα έχουν λάβει τις δύο δόσεις των εμβολίων δύο δόσεων ή τη μία δόση του μονοδοσικού εμβολίου και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού σχήματος. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

- Οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού

νόσησης και εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

Περιγραφή διαδρομής:

Εκκίνηση από την οδό Αργυροπούλου έξω από το κατάστημα Cosmos Sport. Στη συνέχεια στροφή αριστερά Λεβίδου, αριστερά στην οδό Κασσαβέτη, αριστερά στην οδό Γεωργαντά,

δεξιά στην οδό Κολοκοτρώνη, αριστερά στην οδό Μυκόνου, δεξιά στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, αριστερά στην οδό Δηλιγιάννη, αριστερά στην οδό Λεβίδου, αριστερά στην

οδό Δημοσθένους, δεξιά στην οδό Γεωργαντά και δεξιά στην οδό Αργυροπούλου.

Διαδρομή είναι απόστασης 2 χλμ. και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές.

Όροι συμμετοχής:

- Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές

εξετάσεις και είναι απολύτως υγιής για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

- Διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και αποδέχονται να επιδείξω στους διοργανωτές οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί.

- Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και

για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

- Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου.

 

- Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

- Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής - Όριο Συμμετοχών» , δεν θα

του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

- Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

- Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.