Στο Βελιγράδι την Παρασκευή η Σακοράφα ως προσκεκλημένη του Καραμαρίνοφ

 Runbeat Team   19:34 24-11-2021  

Στο Βελιγράδι την Παρασκευή η Σακοράφα ως προσκεκλημένη του Καραμαρίνοφ


Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα θα τιμήσει με την παρουσία της το Gala της Βαλκανικής Ένωσης, που θα γίνει την Παρασκευή (26/11) στο Βελιγράδι.

Η κ. Σακοράφα αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΒΑF για παρουσία στην γιορτή ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των Βαλκανίων για το 2021 και παράλληλα την πρόταση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρι Καραμαρίνοφ, για κατ' ιδίαν συνάντηση, στο Βελιγράδι.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΑ για κοινές δράσεις και συνεργασία στο εγγύς μέλλον και για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η κ. Σακοράφα, κατά την παραμονή της στη Σερβία, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της σερβικής Ομοσπονδίας στίβου, Σλόμπονταν Μπράνκοβιτς, με αφορμή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, που θα γίνει στο Βελιγράδι.

 

Στη Βουλγαρία θα ταξιδέψει, ως καλεσμένος της ABAF, ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος θα τιμηθεί στη διάρκεια του Gala για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής του, Μίλτος Τεντόγλου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία διάκριση του Έλληνα προπονητή, που ξεχωρίζει στους παγκόσμιους στίβους εδώ και δεκαετίες.

Το πρωί της Παρασκευής (26/11) θα διεξαχθεί το συνέδριο της ΑBAF στη διάρκεια του οποίου θα οριστικοποιηθούν οι εκκρεμότητες, που αφορούν στο αγωνιστικό βαλκανικό πρόγραμμα. Τις εργασίες του συνεδρίου θα παρακολουθήσει ο Διευθυντής Αγώνων της ομοσπονδίας Ανδρέας Γκόγκας και τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου. 

Στις εκδηλώσεις της ABAF θα βρεθεί και ο α' ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ABAF και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.