Στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού ο Καραλής

 Runbeat Team   14:47 08-04-2023  

Στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού ο Καραλής


Η Κυπριακή ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Εμμανουήλ Καραλής θα δώσει το παρών στο 2ο Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο «Τσίρειο Στάδιο» Λεμεσού στις 25 Μαΐου 2023.

Εκτός από τον Μίλτο Τεντόγλου, ακόμα ένας σπουδαίος Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Κύπρου, με τον 4ο Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο άλμα επί κοντώ και αργυρό πρωταθλητή Ευρώπης φέτος στον κλειστό στίβο, Εμμανουήλ Καραλή να πηγαίνει στη Λεμεσό, έχοντας ως μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Αυγούστου στη Βουδαπέστη.

 

Ο Καραλής βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας με τον προπονητή και πατέρα του, Χάρη Καραλή και το μίτινγκ στη Λεμεσό αποτελεί μία από τις «στάσεις» του πριν την Βουδαπέστη. Όπως είναι φυσικό, η παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του 2ου Cyprus International Athletics Meeting.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η ΚΟΕΑΣ και η οργανωτική επιτροπή του 2ου Cyprus International Athletics Meeting έχουν καταλήξει στα 13 αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν στη διοργάνωση, χωρίς να αποκλείεται η οποιαδήποτε διαμόρφωση στο επόμενο διάστημα. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

ΑΝΔΡΕΣ: 100μ., 400μ., 110μ. με εμπόδια, Επί κοντώ, Μήκος, Δισκοβολία, Σφυροβολία.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 100μ., 200μ., 100μ. με εμπόδια, Ύψος, Μήκος, Δισκοβολία.