Στο Λουξεμβούργο αγωνίζονται την Κυριακή Πεσιρίδου και Γκούσιν – Στη Σουηδία το Σάββατο ο Τριβυζάς

 Runbeat Team   13:24 20-01-2023  

Στο Λουξεμβούργο αγωνίζονται την Κυριακή Πεσιρίδου και Γκούσιν – Στη Σουηδία το Σάββατο ο Τριβυζάς


Η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Τατιάνα Γκούσιν θα αγωνιστούν την Κυριακή σε μίτινγκ στο Λουξεμβούργο πραγματοποιώντας το ντεμπούτο τους στη σεζόν. Η Πεσιρίδου σε αντίθεση με τον χειμώνα του 2022, έχει ολοκληρώσει δίχως προβλήματα την προετοιμασίας της και θέλει από νωρίς να κυνηγήσει χρόνους που θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει μία καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια βρίσκεται στην 23η της κατάταξης για την Κωνσταντινούπολη με την πρόκριση να παίρνουν 32 αθλήτριες.

 

Συνέχεια στην καλή σεζόν του 2022 θέλει να δώσει η Τατιάνα Γκούσιν, που το καλοκαίρι αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου, ενώ ήταν δεύτερη στους Μεσογειακούς Αγώνες. Η αθλήτρια βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης (18 προκρίνονται) για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα και χρειάζεται σταθερές εμφανίσεις για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς τρέχει το Σάββατο (21/1) σε μίτινγκ στην πόλη Βέξιε της Σουηδίας, ενώ το η Χαβά Ντελίου την Κυριακή (22/1) 60μ. εμπ. στην Προύσα.