Στο πλευρό του άτυχου Σπύρου Σηφακάκη στέκεται ο Σύνδεσμος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου

 Runbeat Team   11:45 31-01-2023  

Στο πλευρό του άτυχου Σπύρου Σηφακάκη στέκεται ο Σύνδεσμος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου


Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου με τον σοβαρό τραυματισμό του δρομέα Σπύρου Σηφακάκη το πρωί της Κυριακής κι ενώ έκανε προπόνηση σε κεντρικό δρόμο της πόλης τους.

Ο 44χρονος δρομέας παρασύρθηκε από ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας 20χρονος και παλεύει για τη ζωή του όντας πολλαπλά τραυματισμένος.

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, του οποίου μέλος είναι ο Σπύρος Σηφακάκης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι με το αδιανόητο και τραγικό της περασμένης Κυριακής. Ένα από τα καλύτερα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, τακτικός εκπρόσωπος του δρομικού κινήματος και του συλλόγου μας (ως δρομέας και ως μέλος του Δ.Σ.), εξαίρετος επαγγελματίας και υπέροχος οικογενειάρχης, ο δικός μας Σπύρος Σηφακάκης αυτή τη στιγμή διέρχεται τον πιο δύσκολο και κρίσιμο αγώνα της ζωής του.

Σύσσωμο το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του ΣΔΥΡ, ατομικά και συλλογικά, συμπαραστεκόμαστε στον Σπύρο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής και δηλώνουμε έτοιμοι/ες να συνδράμουμε και υλικά, εκτός από ηθικά, όποτε και αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Επιπλέον, συμμετέχοντας στο κοινό συλλογικό αίσθημα της στήριξης, ανακοινώνουμε την αναστολή, μέχρι νεωτέρας, κάθε δημόσιας προβολής και λειτουργίας του συλλόγου μας. Η υγεία προηγείται όλων των άλλων αγαθών και, όταν συμβαίνει ένα τόσο τραγικό γεγονός, δεν έχουν σημασία ούτε το τρέξιμο ούτε οι αγώνες ούτε οι νίκες ούτε οι χαρές ούτε τα μετάλλια ούτε οι συμμετοχές.

Ευχόμαστε στον Σπύρο μας καλή και γρήγορη ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στην κανονική ζωή και στον δρομικό αθλητισμό».β