«Stop στα αναβολικά, χωρίς αναβολή» - Η νέα καμπάνια για την καταπολέμηση του doping (Vid)

 Runbeat Team   20:01 21-12-2021  

«Stop στα αναβολικά, χωρίς αναβολή» - Η νέα καμπάνια για την καταπολέμηση του doping (Vid)


Με συνθήματα τα «Πόσα likes αξίζει η ζωή σου;» και «Στοπ στα αναβολικά χωρίς αναβολή», ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ και ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσαν τη νέα καμπάνια για την καταπολέμηση του doping στην χώρα μας και όχι μόνο.

Μέσω ενός σύντομου βίντεο που περνάει πολλά μηνύματα, η εκστρατεία θίγει ένα σημαντικό και ευαίσθητο κοινωνικό θέμα όπως το doping και παρουσιάζει πως πολλά μπορεί να πάνε λάθος στο «κυνήγι της τέλειας εξωτερικής εικόνας».





«Ο ρόλος του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. δεν είναι μόνο ο έλεγχος των διακεκριμένων αθλητών όλων των σπορ, αλλά και η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων, οι οποίοι αθλούνται συστηματικά, είτε ερασιτεχνικά, είτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Θέλουμε να είναι ενημερωμένοι για τους κινδύνους του ντόπινγκ και των αναβολικών και να μην είναι επιρρεπείς στη λήψη παράνομων σκευασμάτων με μόνο όφελος τη βελτίωση της εξωτερικής εικόνας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ, ο οποίος αυτή τη φορά στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, με ένα… διαφορετικό τρόπο, προς όφελος της κοινωνίας», δήλωσε ο Διοικητής του Οργανισμού Δρ. Γρηγόρης Λέων.  

Δείτε παρακάτω το βίντεο: