Συγκινητικός ο Φουντούλης, ζήτησε συγνώμη για τη χαρά του

 Runbeat Team   11:10 06-08-2021  

Συγκινητικός ο Φουντούλης, ζήτησε συγνώμη για τη χαρά του


Η Εθνική μας ομάδα πόλο έγραψε ιστορία σήμερα με την πρόκρισή της στο τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά, όμως οι διεθνείς μας δεν μπορούν να χαρούν όσο θα ήθελαν λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, η οποία καίγεται από άκρη σε άκρη.

Αφοπλιστικός ήταν ο αρχηγός της Εθνικής μας, Γιάννης Φουντούλης που στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ζήτησε συγνώμη για τη χαρά του ίδιου και των υπόλοιπων διεθνών.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαστε δεκατρία άτομα, με τους προπονητές μας. Μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα φανταζόμασταν όλο αυτό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή την στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα την γράψουμε μετά.

Ειλικρινά, με ό,τι συμβαίνει στη χώρα έχουμε επηρεαστεί όλοι πάρα πολύ. Πίσω στην Ελλάδα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν πιστεύω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ευχόμαστε να μην κινδυνεύσει κανείς. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητάμε προκαταβολικά ένα "συγγνώμη" για τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Με όλο τον σεβασμό, θα πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία και θα σκεφτούμε όσα γίνονται πίσω στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή, καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και εκπροσωπώ τη χώρα μου, καταφέραμε να μνημονεύεται αυτό εδώ, να αποτελεί ορόσημο και να μας ενώνει για όλη μας τη ζωή" είπε ο αρχηγός της Εθνικής».