Ο Ιακωβίδης με μια δήλωση σήκωσε στους ώμους του αυτό που βιώνουν όλοι οι Έλληνες αθλητές

 Runbeat Team   12:54 31-07-2021  

Ο Ιακωβίδης με μια δήλωση σήκωσε στους ώμους του αυτό που βιώνουν όλοι οι Έλληνες αθλητές


Με μία συγκλονιστική εξομολόγηση ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποχαιρέτισε την ενεργό δράση μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε σήμερα στο Ολυμπιακό τουρνουά Άρσης Βαρών.

Με δάκρυα στα μάτια ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τις δυσκολίες στην προετοιμασία του, για την έλλειψη της κρατικής βοήθειας και για το γεγονός ότι κουράστηκε να προσπαθεί.

«Συγνώμη για το τρέμουλο στη φωνή», είπε εμφανώς συγκινημένος και πρόσθεσε: « Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα. Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100% των δυνατοτήτων μου. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού. Πέρασα ένα μήνα βαριά με προπόνηση. Δεν έχω παράπονο. Έκανα παραπάνω από αυτά που έκανα στην προπόνηση τις τελευταίες ημέρες. Δεν είχα πολύ προπόνηση στα πόδια μου. Στο τέλος ήθελα να κάνω μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητές μου αλλά δεν βγήκε. Κλαίω από στενοχώρια, όχι γιατί δεν πήγα καλά, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω.

 

Συγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω. Να ηρεμήσω. Και το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ότι αυτοί ήταν το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίζω».