Συγκλονιστικός Ashley Cain: Έτρεξε 100 μίλια στη μνήμη της κόρης του Azaylia

 Runbeat Team   14:28 26-04-2022  

Συγκλονιστικός Ashley Cain: Έτρεξε 100 μίλια στη μνήμη της κόρης του Azaylia


Ένα χρόνο μετά το θάνατο της κόρης του, Azaylia, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ashley Cain συγκλονίζει τερματίζοντας με κλάματα στον υπερμαραθώνιο 100 μιλίων που μετείχε για να τιμήσει τη μνήμη της.

Η Azaylia, ήταν οκτώ μηνών όταν πέθανε από μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την ιστορία της Azaylia καθώς η οικογένειά της αναζήτησε ειδική θεραπεία πριν από το θάνατό της.

 

Ο πρώην παίκτης του Κόβεντρι Σίτι και η οικογένειά του, προσπαθουν ακόμα να ξεπεράσει το θάνατό της, ενώ παράλληλα θέλουν να βοηθήσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα. Το περασμένο σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο Cain έτρεξε για να συγκεντρώσει χρήματα για το Ίδρυμα Azaylia, που δημιουργήθηκε στη μνήμη της και στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο 31χρονος έσπασε συναισθηματικά τερματίζοντας μετά την επική 24ωρη πορεία του, καθώς αρκετοί θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν για να τον επευφημήσουν στη γραμμή τερματισμού στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Ο Ashley Cain είπε μετά την επίτευξη του εξαιρετικά δύσκολου εγχειρήματος. «Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή σε αυτές τις 30 ώρες τρεξίματος που να νόμιζα ότι θα τερματίσω. Ήταν τόσο δύσκολο - διανοητικά, σωματικά και συναισθηματικά. Παρόλα αυτά το πιστέψαμε και περάσαμε τη γραμμή. Η ομάδα ήταν απολύτως εκπληκτική και κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την υποστήριξη. Azaylia σε αγαπώ, μου λείπεις και ελπίζω να σε έκανα περήφανη»…