Συγκλονιστικός Καραλής: «Βυθίστηκα στην κατάθλιψη και το άγχος»

 Runbeat Team   12:41 19-08-2022  

Συγκλονιστικός Καραλής: «Βυθίστηκα στην κατάθλιψη και το άγχος»


O Εμμανουήλ Καραλής προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής του επί κοντώ αποκάλυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έπασχε από κατάθλιψη και πως τον κυρίευσε το άγχος, κάτι το οποίο έχει επηρεάσει και τις αθλητικές του επιδόσεις.

Επίσης, ο «Μανόλο» τόνισε ότι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου θα χρειαστεί να κάνει ένα διάλειμμα προκειμένου να βρει εκ νέου το χαμόγελό του.

 

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Έπειτα από ένα τραυματισμό που υπέφερα κατά τη διάρκειας της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού, που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς o "κακός" Μανόλο κυριάρχησε περισσότερο.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως πάντα κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

 

Είμαι κουρασμένος και πλήρης εξαντλημένος. Είμαι στο τέλος της περιόδου. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Χρειάζομαι να κάνω ένα διάλειμμα για να βρω πίσω το χαμόγελό μου».