Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας: Ανοίγουν σήμερα οι εγγραφές για τον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών 2023

 Runbeat Team   10:44 13-06-2023  

Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας: Ανοίγουν σήμερα οι εγγραφές για τον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών 2023


Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έχει εξασφαλίσει θέσεις συμμετοχής για τα μέλη του στον 40ό επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τα καλεί να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να κάνουν την εγγραφή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: « Ξεκινάνε οι εγγραφές για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ μέσω του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αποκλειστικά για τα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Συλλόγου. Η εγγραφή θα γίνεται ΜΟΝΟ στα γραφεία του Συλλόγου στις ώρες λειτουργίας από την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 και κάθε Τρίτη έως τις 4 Ιουλίου αυστηρά!

 

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα απαραίτητα στοιχεία και θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο με την καταβολή του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ΟΛΩΝ των στοιχείων, το ΔΣ δε φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία που θα σταλούν και δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές-διορθώσεις. ΕΙΔΙΚΑ για τα στοιχεία του καλύτερου χρόνου που οδηγούν στην κατάταξη των μπλοκ, εάν δε δοθούν, το ΔΣ δε θα ψάξει να τα βρει, αλλά θα τα αφήσει κενά και ο αθλητής θα καταταχθεί αυτόματα στο τελευταίο μπλοκ.

Οι αθλητές που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή με το Σύλλογο, δε μπορούν να διαθέσουν το νούμερό τους αλλού σε περίπτωση που δεν τρέξουν οι ίδιοι. Οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να γίνεται αυστηρά από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.

Η συνδρομή θα μπορεί να δίνεται την ημέρα της εγγραφής στα γραφεία του Συλλόγου. Οι εγγραφές λήγουν Τρίτη 4 Ιουλίου 2023! Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι απλό πακέτο (χωρίς μπλούζα) σε όλους τους αγώνες 25 € Για τον αγώνα των 5 χλμ και τον αγώνα των 10 χλμ το ενισχυμένο πακέτο (με μπλούζα) είναι 30€.

Για τον αγώνα του μαραθωνίου το ενισχυμένο πακέτο (με μπλούζα) είναι 40€. Συμμετοχές για τα μη ενεργά μέλη και τους φίλους του Συλλόγου θα διατεθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αφού τακτοποιηθούν πρώτα τα ενεργά μέλη.

Όσον αφορά στην καταχώρηση προηγούμενων καλύτερων επιδόσεων των δρομέων μελών της ομάδας, σημειώνονται τα εξής:

1. Καλύτερες επιδόσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον έχουν αποδεδειγμένα επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια, 2020 – 2021 - 2022. Επιδόσεις προηγούμενων ετών δεν λαμβάνονται υπόψη ακόμη και εάν δηλωθούν από εσάς στα αντίστοιχα πεδίο του excel της ομαδικής σας εγγραφής.

2. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα, στην περίπτωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Μαραθωνίου ή Ημιμαραθωνίου, ενώ στην περίπτωση συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Αγώνων 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθωνίου.

3. Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις αγώνων βουνού, ορεινού τρεξίματος ή υπεραποστάσεων.

4. Η διοργάνωση στην οποία έχει επιτευχθεί η καλύτερη επίδοση που δηλώνεται επιλέγεται από την λίστα των διοργανώσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο πεδίο “Καλύτερη Επίδοση-Διοργάνωση”.

5. Τέλος σημειώνεται ότι δρομείς για τους οποίους δεν έχει δηλωθεί έγκυρη (με βάση τα παραπάνω) καλύτερη επίδοση, έχει δηλωθεί ανακριβή επίδοση όπως προκύπτει μετά από τον έλεγχο που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Οργανωτικής Επιτροπής, κατατάσσονται στο τελευταίο block εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα».