Συνάντηση των επιτελικών τεχνικών της Ομοσπονδίας με προπονητές στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο

 Runbeat Team   16:28 19-01-2023  

Συνάντηση των επιτελικών τεχνικών της Ομοσπονδίας με προπονητές στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο


Οι επιτελικοί τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ θα έχουν συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές που έχουν έδρα τη Βόρεια Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο (21/01).

Ο Τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων Στέφανος Ματάκης και οι τομεάρχες Χρήστος Παπαδόπουλος, Ιωάννα Σιώμου, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Δέσποινα Πάκου θα παρακολουθήσουν την ημερίδα, που θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό των Αμπελοκήπων κι έπειτα θα συναντηθούν με τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς και τους προπονητές που γυμνάζουν μέλη της εθνικής ομάδας.

 

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν τόσο ο τεχνικός ανάπτυξης Χρήστος Χατζηβασιλείου, όσο και ο υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Συρόπουλος. Ο τομεάρχης αλμάτων Γιώργος Πομάσκι αναχώρησε σήμερα για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασία του Μίλτου Τεντόγλου κι έτσι δε θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Οι προπονητές θα συζητήσουν για τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, για θέματα προπόνησης και προετοιμασίας, καθώς και προβλήματα που υπάρχουν στην εκτέλεση του έργου τους.