Συναντήθηκε διαδικτυακά ο τομέας των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

 Runbeat Team   18:37 18-10-2023  

Συναντήθηκε διαδικτυακά ο τομέας των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων


Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του τομέα των αποστάσεων, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, έγινε το βράδυ της Τρίτης (17/10) με τη θεματολογία να επικεντρώνεται κυρίως στους αγώνες του 2024. 

Ο συντονιστής των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Δημήτρης Θεοδωρίδης, αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την παρουσία των αθλητών και αθλητριών στις διοργανώσεις του 2023 αναφέρθηκε στους αγώνες στόχους της επόμενης χρονιάς. 

 

Ο τομέας κατάφερε μέσα στο 2023 να πετύχει ενθαρρυντικά αποτελέσματα, τα οποία θα είναι οδηγός για τα επόμενα χρόνια. Η επόμενη χρονιά έχει μια σειρά από σημαντικές διοργανώσεις στις οποίες οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για τα προπονητικά καμπ, τα οποία θα συνεχιστούν με στόχο όχι μόνο να βελτιωθεί η αγωνιστική απόδοση, αλλά και η συνεργασία μεταξύ των προπονητών και των αθλητών του τομέα. 

Στη διαδικτυακή συνάντηση του τομέα συμμετείχαν Ομοσπονδιακοί προπονητές, συνεργάτες Ομοσπονδιακοί και προπονητές που συνεργάζονται με επίλεκτους αθλητές-τριες του σχεδιασμού. Παρόντες ήταν ακόμη ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Κεντέρης και ο συντονιστής των αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης, που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους προπονητές και να πάρουν μέρος στην συζήτηση.