Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων για την βελτίωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού

 Runbeat Team   19:14 01-09-2022  

Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων για την βελτίωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού


Αρκετοί είναι οι προπονητές, τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων, αλλά και άνθρωποι του κλασικού αθλητισμού που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ και έχουν στείλει τις προτάσεις τους για τον καλύτερο σχεδιασμό και τη βελτίωση του ελληνικού στίβου.

Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους ως τις 18 Σεπτεμβρίου.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων για την βελτίωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού. Ήδη πολλοί είναι οι άνθρωποι της οικογένειας του στίβου, οι προπονητές, τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων και των Ε.Α.Σ. και τα μέλη των επιτροπών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, που έχουν προχωρήσει στην υποβολή προτάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το αγωνιστικό πλαίσιο και τις «τεχνικές διατάξεις – κανονισμούς» των πρωταθλημάτων και αγώνων, τις εθνικές μας ομάδες, την αξιολόγηση των σωματείων και την επιμόρφωση μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Η Ομοσπονδία μέσα από τον διάλογο θα αξιολογήσει, θα συνθέσει και θα παρουσιάσει ένα νέο πλαίσιο για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, με στόχο μια πετυχημένη και φιλόδοξη συνέχεια στο νέο ολυμπιακό ορίζοντα.

Ο σύνδεσμος για να στείλετε τις προτάσεις σας ΕΔΩ».

https://www.segas.gr/protaseis/