Συνεχίζονται με αυξητική τάση οι εγγραφές στο Run Greece Ηράκλειο

 Runbeat Team   10:32 01-10-2021  

Συνεχίζονται με αυξητική τάση οι εγγραφές στο Run Greece Ηράκλειο


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρων ερασιτεχνών και επαγγελματιών δρομέων για τη συμμετοχή τους στο Run Greece Ηράκλειο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 17 Οκτωβρίου.

Καθημερινά οι αιτήσεις συμμετοχής αυξάνονται, ενώ ήδη έχουν ξεπεράσει τις 500. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης που αποτελεί θεσμό πλέον στην πόλη του Ηρακλείου, θα διεξαχθούν δύο αγώνες. Ένας 10 χιλιομέτρων που θα ξεκινήσει στις 10π.μ. και ένας 5 χιλιομέτρων που η εκκίνησή του θα δοθεί στις 11:30π.μ.

 

Και οι δύο αγώνες θα έχουν ως αφετηρία και τερματισμό το το Παγκρήτιο στάδιο, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσα από στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr, ενώ εγγραφές γίνονται επίσης στο γραφείο τηςΕ.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας - Χανιώπορτα: Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 13.00(2810253587) και στα καταστήματα των Super Market Χαλκιαδάκης ( Λεβήνου & Θερίσου, Κορωναίου 7, Μαυσώλου & Ηροδότου – Αλικαρνασσός, Ούλαφ Πάλμε 83, Ηρακλή & Εμμ. Παππά, Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου Παραλιακή, Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος Ιωάννης).

Όποιοι κάνουν εγγραφή μέχρι 5 Οκτωβρίου στον αριθμό συμμετοχής θα αναγράφεται το όνομά τους. Οι εγγραφές θα συνεχίζονται και από 6 Οκτωβρίου μέχρι να εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής.

Μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι:

-Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ευθύνη της διοργάνωσης θα έχει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου. Μεγάλος χορηγός είναι η ERGO Ασφαλιστική και τοπικoίχορηγοί τα Super Market Χαλκιαδάκης και οι Μινωικές Γραμμές.

Τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο στηρίζουν ρεπίσης οι Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».