Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 7ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων

 Runbeat Team   19:07 17-03-2022  

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 7ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων


Το 7ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων, το οποίο περιλαμβάνει δύο ορεινούς αγώνες 12,5 και 26,5 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου, μετά την αναβολή του νωρίτερα αυτό τον μήνα. Οι εγγραφές συνεχίζονται και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους, όσοι είχαν εγγραφεί και θέλουν να συμμετάσχουν ισχύει η παλιά εγγραφή που είχαν πραγματοποιήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζονται οι εγγραφές για τούς δύο ορεινούς αγώνες 12,5 & 26,5 χλμ (θετικής/αρνητικής ανάβασης ± 650 μ. & ±1500 μ. αντίστοιχα) που θα γίνουν στις 3 Απρίλη 2022 (νέα ημερομηνία) και ώρα 10:30 π.μ. μετά την αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών .

Οι εγγραφές ανοίγουν ξανά για όσους θέλουν να κάνουν για πρώτη φορά εγγραφή ή όσοι είχαν ακυρώσει την συμμετοχή τους.

 

Εγγραφές -πληρ. https://mytrailrun.wixsite.com/mmm2022 ή απευθείας εδώ https://bit.ly/3z1C05R

Όσοι είχαν εγγραφεί και θέλουν να συμμετάσχουν ισχύει η παλιά εγγραφή. Παρακαλούμε όπως ενημερώσουν με email ή τηλεφωνικά την διοργάνωση για την διατήρηση ή όχι της παλιάς εγγραφής

Επίσης μπορούν να εγγραφούν εκ νέου όσοι θέλουν να αλλάξουν αγώνα δηλαδή από τα 26,5 στα 12,5 χλμ. και αντίστροφα.

Δυο από τις πιο αντιπροσωπευτικές διαδρομές του "επικού" τοπίου της ορεινής Κρήτης μέσα στα μονοπάτια και τα πυκνά δάση της περιοχής των Μύθων, Μινό και Σελακάνου!»

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας-Ομιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης – Υποστήριξη: Σύλλογος δρομέων Υγείας Ιεράπετρας.