Συνεχίζουν τη συνεργασία τους ΣΕΓΑΣ και ΕΡΤ

 Runbeat Team   19:53 20-02-2024  

Συνεχίζουν τη συνεργασία τους ΣΕΓΑΣ και ΕΡΤ


Τα δικαιώματα να μεταφέρει τη δράση στις εγχώριες διοργανώσεις του κλασικού αθλητισμού διατήρησε η ΕΡΤ και για το 2024 καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ.

 Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει:

«Η εξωστρέφεια αποτελεί βασικό ζητούμενο της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και η συνεργασία με την ΕΡΤ την ενισχύει σταθερά.

 

Ο στίβος αποτελεί διαχρονικά ένα από τα κορυφαία αθλήματα της χώρα μας, με επιτυχίες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του πλανήτη. Επιτυχίες που τον κάνουν δελεαστικό στο ευρύ κοινό και παράλληλα φέρνουν τα παιδιά στα στάδια. 

Η συμπόρευση αυτή, έχει ως κοινό στόχο την ανάδειξη και την προώθηση του ελληνικού στίβου μέσα από τα κανάλια της Δημόσιας Τηλεόρασης

Η ΕΡΤ θα αποτελέσει για άλλη μία φορά το μέσο που θα βάλει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες σε όλα σπίτια της χώρα μας, δίνοντας τους την δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές, σε μια χρονιά με Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η προβολή των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων από τη συχνότητα της ΕΡΤ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του κλασικού αθλητισμού να παρακολουθήσουν ελεύθερα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις του στίβου».