Θ. Βροντινός: Σε περίοδο επαναπροσαρμογής μετά το χειρουργείο, στόχος το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23

 Πάνος Κατσαρός   17:16 24-01-2023  

Θ. Βροντινός: Σε περίοδο επαναπροσαρμογής μετά το χειρουργείο, στόχος το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23


Ο Θοδωρής Βροντινός βρίσκεται σε περίοδο επαναπροσαρμογής μετά το χειρουργείο που πραγματοποίησε τον περασμένο Νοέμβριο και τον ανάγκασε να απέχει από το χειρουργείο για πάνω από δύο μήνες. Ο Έλληνας σπρίντερ μίλησε στο Runbeat για την επιστροφή του στις προπονήσεις, αλλά και για τους στόχους που έχει μέσα στο 2023 μετά από τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε μέσα στο 2022.

 

«Έχω ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό στίβο και νιώθω πως αυτός ο καιρός που ξεκουράστηκα μου έκανε καλό. Ο στόχος λοιπόν είναι αρχικά η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 του Εσπού. Ελπίζω στη συμμετοχή μου και σε μια καλή εμφάνιση τόσο στα 100 μέτρα, όσο και στην σκυτάλη 4×100. Ανεξάρτητα από το αν θα επιλεχθώ για αυτή, πιστεύω ότι έχει μεγάλες βλέψεις σαν ομάδα και με δουλειά θα διεκδικήσει κάτι μεγάλο» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βροντινός.

Θ. Βροντινός: Σε περίοδο επαναπροσαρμογής μετά το χειρουργείο, στόχος το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 runbeat.gr

Ο γεννημένος το 2001 αθλητής έκανε και έναν μικρό απολογισμό για το 2022, κάνοντας αναφορά και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου:

«Το καλοκαίρι φάνηκε από την εμφάνιση της 4×100 μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου ότι βρισκόμαστε κοντά στο κάτι παραπάνω. Μείναμε για λίγο εκτός τελικού με 39.11, μια πολύ καλή επίδοση, πράγμα που έδειξε ότι η συχνή τριβή και προπόνηση στις αλλαγές απέδωσε. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα και το καλοκαίρι να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα».