Θα μοιραστούν 305.500 ευρώ στα σωματεία για το έτος 2020

 Runbeat Team   7:59 24-02-2022  

Θα μοιραστούν 305.500 ευρώ στα σωματεία για το έτος 2020


Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αφιερώθηκα στην επικύρωση των χρημάτων που θα πάρουν τα σωματεία για το αγωνιστικό έτος του 2020, ενώ όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας η έγκριση ήταν ομόφωνη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «τα μέλη του συμβουλίου ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Αναπτυξιακού Αθλητισμού για την κατάταξη- αξιολόγηση των σωματείων του 2020. Η Επιτροπή εργάστηκε τους προηγούμενους μήνες αναζητώντας τους πιο δίκαιους και αξιοκρατικούς τρόπους αξιολόγησης των σωματείων.

 

 Ομόφωνα επίσης εγκρίθηκε και η πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα για το ύψος της επιχορήγησης των σωματείων, καθώς και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

 Τα σωματεία για το έτος του 2020 θα λάβουν συνολικά το ποσό των 305.500 ευρώ.

 Το μέλος του συμβουλίου Βασίλης Οικονόμου ζήτησε το λόγο στην έναρξη της συνεδρίασης και τοποθετήθηκε υπέρ της πρότασης κατάταξης – αξιολόγησης των σωματείων, καθώς και υπέρ του ύψους της οικονομικής ενίσχυσης, πριν αποχωρήσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 Το παρών στη συνεδρίαση του συμβουλίου έδωσαν οι Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Γιάννης Θεμελίδης, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Στέλιος Δημότσιος, Γιάννης Μπόλας, Κωνσταντίνα Ρετσινά, Νίκος Τσώνης, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Χάρης Παπαδιάς

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι Ηλίας Βασιλειάδης και Τασούλα Κελεσίδου».