Θερμή υποδοχή για τους Χανιώτες Φραντζεσκάκη, Αναστασάκη και Γναφάκη

 Runbeat Team   14:28 22-08-2022  

Θερμή υποδοχή για τους Χανιώτες Φραντζεσκάκη, Αναστασάκη και Γναφάκη


Το δρόμο του γυρισμού παίρνουν σιγά-σιγά τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας στίβου που μετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

 

Ήδη από προχθές βρίσκονται στην Ελλάδα οι Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου, ενώ χθες αργά το βράδυ έφτασαν στη γενέτειρα τους, τα Χανιά ο σφυροβόλος Χρήστος Φραντζεσκάκης με τον προπονητή του Κωστή Παπαμαρκάκη, ο συναθλητής του Μιχάλης Αναστασάκης, αλλά και η πρωταθλήτρια των 400μ. εμπ. Δήμητρα Γναφάκη με τον προπονητή της Μιχάλη Μανουσάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Φραντζεσκάκης κατέλαβε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ και σημειώνοντας παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 με βολή στα 78.20μ. Ο Μιχάλης Αναστασάκης αγωνίστηκε τραυματίας και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας, ενώ η Δήμητρα Γναφάκη σημείωσε δυο φορές ατομικό ρεκόρ χάνοντας για πολύ λίγο την πρόκριση στον τελικό των 400μ. εμπ.

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ελευθέριος Βενιζέλος με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Γιώργο Γιατρουδάκη, συγγενείς και φίλοι.