Θεσσαλονίκη: Οργή Αγγελούδη για το Καυτανζόγλειο- “Ντροπή να γίνονται οι αγώνες στους βοηθητικούς χώρους”

 Runbeat Team   13:13 02-06-2024  

Θεσσαλονίκη: Οργή Αγγελούδη για το Καυτανζόγλειο- “Ντροπή να γίνονται οι αγώνες στους βοηθητικούς χώρους”


Στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ. Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα (02/06) τις προσπάθειές τους στους χώρους του Καυτανζογλειου Σταδίου.

Το γεγονός όμως πως οι αγώνες αυτοί διεξάγονται στους βοηθητικούς χώρους του Καυτανζογλειου και όχι εντός του σταδίου προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονικης, Στέλιου Αγγελούδη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο κ. Αγγελούδης, ο οποιος βρέθηκε στους σημερινούς αγώνες εξέφρασε την έντονη αγανάκτηση του για το γεγονός πως οι αγώνες πραγματοποιούνται στους βοηθητικούς χώρους και όχι εντός του σταδίου χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικό το γεγονός αυτό. Μάλιστα μετέφερε σε συνομιλητές του πως ο ίδιος έχει θέσει το ζήτημα και στην Αθήνα ζητώντας να δρομολογηθούν τάχιστα όλες οι διαδικασίες ώστε το Καυτανζόγλειο να είναι πλήρως λειτουργικό.

 

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο φθινόπωρο το Καυτανζογλειο δεν έχει λάβει άδεια με συνέπεια ο Ηρακλής να αγωνίζεται φέτος στη Χαλάστρα, ενώ λίγο αργότερα είχαν κλείσει και τα κλειστά προπονητήρια. Στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποίησε αυτοψία στο στάδιο για να επιθεωρήσει τα έργα που ήταν σε εξέλιξη, μετά την έκτακτη χρηματοδότηση που δόθηκε κατόπιν του λουκέτου στο γήπεδο και στόχο τα έργα αυτά να έχουν ολοκληρωθεί στα μέσα του φετινού καλοκαιριού. Μάλιστα και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Βρούτσης είχε υπογραμμίσει πως στόχος είναι το Καυτανζογλειο να γίνει το ΟΑΚΑ της Βορείου Ελλάδος.

Πηγή: thestival.gr