Θοδωρής Ιακωβίδης: Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα

 Runbeat Team   17:17 01-08-2021  

Θοδωρής Ιακωβίδης: Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα


Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκίνησε τους πάντες με την κατάθεση ψυχής που έκανε μετά τον αγώνα του στην κατηγορία -96 κιλά στο Ολυμπιακό τουρνουά Άρσης Βαρών. Ο Έλληνας πρωταθλητής αποχαιρέτισε την ενεργό δράση αποκαλύπτοντας τις οικονομικές, αγωνιστικές και ψυχικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ως αθλητής . Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση δηλώνοντάς του με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή του, ενώ ακόμα και διάσημοι αθλητές τάχτηκαν στο πλευρό του με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε σήμερα ότι μίλησε με τον Θοδωρή Ιακωβίδη στο instagram δηλώνοντάς του ότι τον στηρίζει και τον θαυμάζει που μίλησε για τα προβλήματά του δημόσια.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης θέλησε από την πλευρά του να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν. Μέσα από το λογαριασμό που διαθέτει στα social media τόνισε συγκεκριμένα:

«Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου... 11ος, όπως και στο Ρίο... Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα... Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι' αυτό και σας ζητώ μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν-έναν ξεχωριστά... Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν-έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Δεν έχω λόγια...».