Θρήνος για το χαμό του 47χρονου Σταύρου Τριντή

 Runbeat Team   12:15 16-08-2023  

Θρήνος για το χαμό του 47χρονου Σταύρου Τριντή


Ένας νέος άνθρωπος, ο Σταύρος Τριντής άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Δευτέρα χάνοντας τη μάχη που έδωσε για αρκετούς μήνες νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει:

«Η οικογένεια του ΣΕΓΑΣ έχασε ένα εξαίσιο μέλος της, αφού έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Τριντής.

 

Ο Σταύρος απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο αποτέλεσμα σοβαρού τραυματισμού που είχε σε τροχαίο ατύχημα. 0 47χρονος διετέλεσε βοηθός φυσικοθεραπευτή και υπηρέτησε την εθνική ομάδα για δύο και πλέον δεκαετίες τόσο στο φυσιοθερατευτήριο του Αγίου Κοσμά, όσο και του ΟΑΚΑ, ενώ ως μέλος της υγειονομικής υπηρεσίας του ΣΕΓΑΣ συμμετείχε σε διάφορες διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων.

Ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των αθλητών και προπονητών, πάντα καλοσυνάτος και πρόθυμος να βοηθήσει οποιοδήποτε το είχε ανάγκη.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τα μέλη της υγειονομικής ομάδας και στο σύνολο τους οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στην οικογένεια και τους οικείους του.