Τι έκαναν σήμερα (3/8) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   19:54 03-08-2021  

Τι έκαναν σήμερα (3/8) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό του επί κοντώ ξεχώρισε ανάμεσα στις σημερινές Ελληνικές παρουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο νεαρός αθλητής πραγματοποίησε ατομικό ρεκόρ και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ξεπερνώντας αρκετούς κορυφαίους αθλητές.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έκαναν σήμερα οι Έλληνες αθλητές:

- Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν φοβερός στον τελικό του επί κοντώ, πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ με 5,80 μ., ενώ κατάφερε να πάρει και την τέταρτη θέση.

- Εκτός ημιτελικών στα 110 μέτρα με εμπόδια έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος τερμάτισε στην 7η θέση της σειράς του, με την καλύτερη φετινή του επίδοση (16.63).

 

- Ο Δημήτρης Τσάμης τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον προκριματικό αγώνα του τριπλούν.

- Εκτός ημιτελικού έμεινε η Ειρήνη Βασιλείου, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση της σειράς της στον προκριματικό των 400 μέτρων με χρόνο 53.15.

- Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης μετά και τα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα της Ελλάδας.

- Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ήταν πολύ καλοί και ανέβηκαν στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία 470 ανδρών. Αύριο θα αγωνιστούν στην κούρσα των μεταλλίων.

- Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη έμειναν εκτός της κούρσας μεταλλίων στην κατηγορία σκαφών 470, καθώς τερμάτισαν στην 15η θέση της γενικής κατάταξης.