Τι έκαναν σήμερα (26/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   18:21 26-07-2021  

Τι έκαναν σήμερα (26/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η νέα καλή εμφάνιση – πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη ξεχώρισε από την σημερινή παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο Τόκιο, ενώ πολύ καλή ήταν και η Βασιλεία Καραχάλιου, που παρέμεινε σε τροχιά μεταλλίου μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες στα Laser Radial.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έκαναν σήμερα οι Έλληνες αθλητές:

- Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε εύκολα της Νίνα Στογιάνοβιτς με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για την φάση των «16», εκεί όπου θα συναντήσει την Ελίνα Σβιτόλινα από την Ουκρανία.

- Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης υποχώρησε κατά δύο θέσεις στη γενική κατάταξη του ολυμπιακού τουρνουά σκαφών RS:X, μετά την 6η ιστιοδρομία στην οποία έλαβεμέρος. Πλέον βρίσκεται στην 13η θέση.

- Η Βασιλεία Καραχάλιου διατηρήθηκε σε τροχιά μεταλλίου στο τουρνουά του Laser Radial. Πλέον βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης.

- Ο Περικλής Ηλίας τερμάτισε στην 35η θέση στην ορεινή ποδηλασία

 

- Η Κατερίνα Δίβαρη βρίσκεται πλέον στην 21η θέση μετά την 6η ιστιοδρομία, στην οποία τερμάτισε 23η, αφαιρώντας την από τη βαθμολογία της

- Στην ξιφασκία, η Δώρα Γκουντούρα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό με 15-8 από την Γιαπωνέζα Μισάκι Εμούρα στην φάση των «32».

- Ο Απόστολος Χρήστου κολύμπησε σε 53.41 την απόσταση στην 1η ημιτελική σειρά στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο, μένοντας εκτός τελικού, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση.

- Ο Νίκος Μαυρομάτης έμεινε εκτός τελικού στο σκητ ανδρών, σημειώνοντας 119/125 και τερματίζοντας στην 20η θέση της γενικής κατάταξης.