Τι έκαναν σήμερα (30/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   18:02 30-07-2021  

Τι έκαναν σήμερα (30/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες


H κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μονό σκιφ ανδρών από τον Στέφανο Ντούσκο ήταν η εμφάνιση που ξεχώρισε σήμερα από τους Έλληνες αθλητές. Η συγκεκριμένη στιγμή μάλιστα είναι και η καλύτερη για την Ελλάδα γενικά μέχρι στιγμής σε όλη τη διοργάνωση, καθώς αποτελεί και το μοναδικό μετάλλιο για τη χώρα μας, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έκαναν σήμερα οι Έλληνες αθλητές:

- Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο Έλληνας κωπηλάτης ήταν απίστευτος στον τελικό του μονού σκιφ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

- Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ήταν για ακόμα μία φορά πολύ καλός και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 50μ. Ελεύθερο, σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο από όλους.

- Η Άννα Κορακάκη κατετάγη έκτη στον τελικό των 25μ. σπορ πιστόλι.

 

- Η Ανέτα Κυρίδου κατέλαβε την δέκατη θέση της συνολικής κατάταξης στο μονό σκιφ κωπηλασίας γυναικών.

- Η Βασιλεία Καραχάλιου θα λάβει μέρος στον αγώνα μεταλλίου της Κυριακής στο Laser radial, με μία πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε σήμερα.

- Οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη πήραν την 17η θέση της γενικής κατάταξης στα 470, μετά την 6η ιστιοδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων.

- Η πρώτη αθλήτρια για την Ελλάδα στο στίβο, η Ραφαέλα Σπανουδάκη έμεινε εκτός ημιτελικών στα 100 μέτρα γυναικών.

- Εκτός τελικού έμεινε στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου.

- Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής βρίσκονται στην 10η θέση της κατάταξης, μετά την ολοκλήρωση της έκτης ιστιοδρομίας.

- Εκτός συνέχειας έμεινε η ομάδα των 4Χ100 μικτή στην κολύμβηση, που κατάλαβε την 14η θέση.