Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο 7ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

 Runbeat Team   17:49 26-07-2023  

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο 7ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης


Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 τρέχουμε για τις Αλησμόνητες Πατρίδες στον 7ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης.

Με σύνθημα "Τρέχοντας στην Ιστορία" και τιμώντας τις αλησμόνητες πατρίδες έρχεται για 7η χρονιά ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης, Nea Smyrni Historic Run, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023!

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας έρχεται δυναμικά και φέτος –μετά την τεράστια περσινή επιτυχία, που τίμησε την μεγάλη επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιαστική Καταστροφή- με πολλές νέες δράσεις, καινοτομίες και πολλές εκπλήξεις!

 

Το 7ο Nea Smyrni Historic Run, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης με την υποστήριξη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, περιλαμβάνει τις αγωνιστικές διαδρομές των 10 km και 5 km, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την AIMS, καθώς επίσης και τη διαδρομή των 2,5 km.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με εκκίνηση και τερματισμό στο ύψος της Πλατείας Νέας Σμύρνης.

Και φέτος, οι αγώνες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών, που διεξάγεται στον Δήμο Νέας Σμύρνης τα τελευταία 20 χρόνια. Φέτος το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου με τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης.

Οι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από το επίσημο site http://nshistoricrun.gr/index.php/el/

 

Ακολουθήστε και τα Social Media της διοργάνωσης για να μαθαίνετε όλα τα νέα του αγώνα!

Facebook: https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun

Instagram: www.instagram.com/neasmyrnirun

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6986163859