Την Παρασκευή 25/02 επιστρέφει η γιορτή του κλασικού αθλητισμού

 Runbeat Team   13:40 15-02-2022  

Την Παρασκευή 25/02 επιστρέφει η γιορτή του κλασικού αθλητισμού


Μετά από ένα μικρό… διάλειμμα η γιορτή του κλασικού αθλητισμού επιστρέφει στις επάλξεις καθώς ο ΣΕΓΑΣ έχει προγραμματίσει για την επόμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου την βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Η γιορτή θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Grand Hyatt την παραμονή του Πανελληνίου πρωταθλήματος (θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27/02 στο ΣΕΦ) με στόχο να δώσουν το παρών όσο το δυνατό περισσότεροι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

 

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ αποφασίστηκε επίσης να θεσμοθετηθεί και ένα ειδικό έπαθλο με την επωνυμία «Βασίλης Σεβαστής». Με αυτό τον τρόπο η Ομοσπονδία θέλει να τιμήσει τη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος απεβίωσε πριν περίπου δέκα μήνες από τις επιπλοκές της covid-19.

Το συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα και την πρόταση του Στέλιου Δημότσιου, ώστε ο πρώτος βραβευόμενος στο έπαθλο «Βασίλης Σεβαστής» να είναι ο Μάκης Κορκίζογλου ένας αθλητής, που ξεχώρισε για πολλά χρόνια στα σύνθετα, στο αγώνισμα όπου έκανε αθλητική καριέρα και ο Σεβαστής.