Την Πρωτομαγιά κλείνουν οι εγγραφές για τον Pourlia Trail

 Runbeat Team   17:17 26-04-2023  

Την Πρωτομαγιά κλείνουν οι εγγραφές για τον Pourlia Trail


Ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες οι εγγραφές για τον Pourlia Trail που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 14 Μαΐου στα δάση του νότιου Ολύμπου. Οι διοργανωτές ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους ότι οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 1 Μαΐου για όσους ενδιαφέρονται να αγωνιστούν.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Παρακαλούνται όσοι φίλοι θέλουν να τρέξουν και δεν έχουν γραφτεί ακόμη ή δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους να μας βοηθήσουν και να το κάνουν για να ξέρουμε αριθμό συμμετοχών έγκαιρα. Έγκαιρα σημαίνει ότι χρειάζονται τουλάχιστον 10 με 15 μέρες για να ετοιμαστούν οι παραγγελίες υλικών, δηλαδή μετάλλια και δωράκια.

Να διευκρινίσουμε ότι επειδή η διοργάνωση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, προσπαθούμε κάθε χρόνο να κρατήσουμε το εισιτήριο χαμηλά. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην υπάρχει σημαντικό υπόλοιπο στο ταμείο του συλλόγου, ώστε να παραγγελθούν αρκετά παραπάνω μετάλλια ή αρκετά παραπάνω δώρα για να καλύψουμε τις ανάγκες αθλητών που θέλουν να το αποφασίσουν τελευταία στιγμή».

Οι εγγραφές γίνονται ΕΔΩ

Αξίζει να σημειωθεί ότι δωρεάν συμμετοχή θα έχουν οι νικητές των αγώνων της περασμένης διοργάνωσης και συγκεκριμένα οι παρακάτω:

Νικητές 25χλμ 2022:

1. Βασίλης Μπαλαμώτης

2. Άρης Γκιζλής

3. Αλέξανδρος Φωτιάδης

1. Κρυσταλία Κουτσιμανή

2. Johanna Muller

3. Μαριαλένα Μπαρούτη

Νικητές 11χλμ 2022:

1. Δημήτρης Βλιώρας

2. Παναγιώτης Μακρίδης

3. Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος

1. Αναστασία Παπά

2. Ελένη Ζιλφιγαρίδου

3. Παναγιώτα Ντρικόγια

Νικητές 5χλμ 2022:

1. Δημήτριος Κούρτης

2. Ιωάννης Αγγελακόπουλος

3. Φώτης Τσαρούχας

1. Εύα Μπέη

2. Ελευθερία Τσινή

3. Νατάσα Πασχούδη