Το 6ο OCEANMAN Greece | Chania - Crete 2024 είναι προ των πυλών των Χανίων!

 Runbeat Team   21:20 20-05-2024  

Το 6ο OCEANMAN Greece | Chania - Crete 2024 είναι προ των πυλών των Χανίων!


Μια καινούρια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία της, ανοίγει η OCEANMAN Swim, με τον ιδιαίτερα προκλητικό και δυναμικό αγώνα της στα Χανιά της Κρήτης από την OCEANMAN Greece. Νοιώθοντας ήδη την καρδιά των Χανίων να χτυπά στο ρυθμό της παγκόσμιας κολύμβησης Open Water, πυρετώδεις προετοιμασίες προμηνύουν το όμορφο, συναρπαστικό και ξεχωριστό που έρχεται.

Σε μια υπέροχη παρέα κολυμβητών όλων των επιπέδων και ηλικιών και φίλων της κολύμβησης Open Water, πρόκειται να σμίξουν άνθρωποι από περισσότερες των 35 χώρες, ο οποίοι πρόκειται να προσέλθουν ενθουσιασμένοι στα Χανιά, βάζοντας αυτό το σημείο του παγκόσμιου χάρτη στους κολυμβητικούς τους προορισμούς για πάντα.

 

Δίνοντας το μήνυμα του αθλητισμού, του ευγενούς ανταγωνισμού, της ασφάλειας και της διασκέδασης στη φύση, το 6οOCEANMAN Greece | Chania - Crete 2024, φιλοδοξεί να προσφέρει ατελείωτα χαμόγελα, υπέροχες εμπειρίες, σφιχτές αγκαλιές και βαθύ θαυμασμό σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν ή θα παρακολουθήσουν τους αγώνες του Σαββάτου22 και της Κυριακής 23 Ιουνίου 2024.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 09:30, πρόκειται να ξεκινήσει το αγωνιστικό σκέλος του 6οOCEANMAN Greece | Chania - Crete 2024, με την μικρή απόσταση SPRINT OCEANMAN 2k, παιδιών και ενηλίκων με ηλικιακές κατηγορίες ανά 10 έτη, ξεκινώντας από την κατηγορία 10 - 19 ετών και έως 70+ κατηγορία.